Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (5/2) και οι 23 διαγωνιζόμενοι, μετά την αποχώρηση της Ρένας Παπιδάκη από την γκρι μπριγάδα, μπήκαν δυναμικά στην κουζίνα.
Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η σημερινή 5/2 δοκιμασία, η Γεωργία ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως είπε, ένιωσε ότι αδικήθηκε από τους συμπαίκτες της.
«Η αδικία που έγινε από τους συμπαίκτες μου σε εμένα, βρήκε αντίκτυπο από τη δικαιοσύνη. Σήμερα λέω κάποιος είναι δίπλα μου, ο Θεός είναι; Φύλακα άγγελο έχεις; Η μάνα μου είναι; Δεν ξέρω!», είπε η Γεωργία με δάκρυα στα μάτια.
«Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Να έφευγα δεν θα με πείραζε, αλλά δεν έφταιγα και εγώ η καημένη», συνέχισε.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.