Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (5/2) και οι 23 διαγωνιζόμενοι, μετά την αποχώρηση της Ρένας Παπιδάκη από την γκρι μπριγάδα, μπήκαν δυναμικά στην κουζίνα.
Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η σημερινή 5/2 δοκιμασία, η Γεωργία ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως είπε, ένιωσε ότι αδικήθηκε από τους συμπαίκτες της.
«Η αδικία που έγινε από τους συμπαίκτες μου σε εμένα, βρήκε αντίκτυπο από τη δικαιοσύνη. Σήμερα λέω κάποιος είναι δίπλα μου, ο Θεός είναι; Φύλακα άγγελο έχεις; Η μάνα μου είναι; Δεν ξέρω!», είπε η Γεωργία με δάκρυα στα μάτια.
«Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Να έφευγα δεν θα με πείραζε, αλλά δεν έφταιγα και εγώ η καημένη», συνέχισε.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.