Μενού
Πέτρος Τατσόπουλος - Super Κατερίνα
Πέτρος Τατσόπουλος - Super Κατερίνα | Alpha
  • Α-
  • Α+

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Ανδρέα Καραγιάννη το πρωί της Δευέρας (27/5) στη «Super Κατερίνα», με αφορμή το θέμα με το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου με τον πρώτο να ξεσπά στον αέρα της εκπομπής και να αποχωρεί. 

«Έχουμε αγίους πολυκέφαλους και αγίους με 15 χέρια και 28 χέρια και δεν μιλάμε για τμήματα. Βγαίνουν άγιοι που δεν υπήρξαν ποτέ. Ανδρέα Καραγιάννη, είσαι κι εσύ μέρος αυτής της απάτης! Διακινεί και ζει από αυτά τα πράγματα. Μα για ένα λείψανο μιλάτε, αλλά ο κύριος Καραγιάννης έχει κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό! Θα τις απαντήσεις όταν τις πω καθαρά και όχι ως αιχμές», είπε αρχικά σε έντονο ύφος ο Πέτρος Τατσόπουλος. 

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου του υπενθύμισε ότι δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, εκείνος αναρωτήθηκε: «Αν δεν θέλεις να με ακούς, μη με καλείς στην εκπομπή! Γιατί μπαίνεις στην ταλαιπωρία να με καλείς και να μην με ακούς;».

«Επειδή είμαστε σε μία "ορθόδοξη" χώρα, δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε! Είμαστε σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όχι στη Ζιμπάμπουε. Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων το 2024! Φεύγω, δεν χρειάζεται να με "πάρετε". Αρκετά με την παράνοια!», ξέσπασε ο Πέτρος Τατσόπουλος και θέλησε να αποχωρήσει από την εκπομπή.  

Σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν έχουμε τίποτα μαζί σας. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμά σας».

«Είναι τρέλα. Τους καθοδηγείτε με αυτές τις απάτες. Αυτός ο απατεώνας ζει από αυτές τις απάτες! Που θα μου πει ότι τον προκαλώ κιόλας, ο ηλίθιος!», πρόθεσε τότε ο Πέτρος Τατσόπουλος αφού βρισκόταν ακόμα στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». 

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να κλείσει το όλο θέμα και να μην ξεφύγει η κατάσταση πέρασε σε διαφημίσεις, λέγοντας: «Είναι βαριές κατηγορίες! Ανδρέα, ευχαριστώ για την ψυχραιμία. Θέλω να πάω σε διαφημίσεις αμέσως, δωσ’ τες!».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA