Μενού
zina-koutselini
Ζήνα Κουτσελίνη | NDP
  • Α-
  • Α+

Ξεκίνησαν οι πρόβες για τη νέα βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Όπως και στις «Αλήθειες», έτσι και στη βραδινή εβδομαδιαία εκπομπή, η Ζήνα Κουτσελίνη χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα στον τίτλο της εκπομπής: «Ζήνα το βράδυ».

Το πλατό έχει στηθεί και η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται για την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 23.00 το βράδυ. Η επιλογή της ημέρας έχει ενδιαφέρον: Από τη μια μειώνονται τα εβδομαδιαία βραδινά επεισόδια του «Fame Story Academy» από 4 σε 3 αφετέρου ξεκινά μια ενδιαφέρουσα βραδινή μονομαχία, καθώς ίδια μέρα στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται η «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Οι δύο εκπομπές έχουν παρεμφερές περιεχόμενο: Είναι κοινωνικές με έμφαση στο δικαστικό, το αστυνομικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει πλεονέκτημα καθώς θα ξεκινά μια ώρα νωρίτερα από την «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου που έχει ώρα έναρξης τα μεσάνυχτα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα έχει συνεργασία στη βραδινή της εκπομπή με πολλούς συνεργάτες της από τις «Αλήθειες». Για τη συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή η έμπειρη δημοσιογράφος συζητούσε από πέρσι με το Star, ωστόσο, φέτος αποφασίστηκε να προχωρήσει το νέο πρότζεκτ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA