Μενού
Η ηθοποιός Τζαμίλα Τζαμίλ
Τζαμίλα Τζαμίλ | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Αποκαλύψεις για τα προβλήματα που της προκάλεσε η διατροφική διαταραχή που αντιμετώπιζε έκανε η Τζαμίλα Τζαμίλ. Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Let's Talk Off Camera» και παραδέχτηκε πως μέχρι τα 30 της, δεν είχε φάει κανένα σωστό γεύμα, σοκάροντας τους πάντες με την παραδοχή της ότι η διατροφική διαταραχή της κατέστρεψε τα όργανα του σώματός της και την οστική της πυκνότητα.

Η 38χρονη ηθοποιός ανέφερε όταν όλα ξεκίνησαν όταν χρειάστηκε να ζυγιστεί μπροστά στους συμμαθητές της στο σχολείο για ένα έργο. Τότε «γεννήθηκε» η ανασφάλεια για το σώμα της και παραδέχτηκε πως «η ανορεξία την είχε κάνει ένα εξαντλημένο, βαρετό και εμμονικό άτομο που κοιτάζει συνεχώς τα κιλά του», κατά τη διάρκεια της εφηβείας της.

«Έπαιρνα οποιοδήποτε χάπι και ακολουθούσα οποιαδήποτε διατροφή σύστηνε η Όπρα. Ξέρετε, οποιαδήποτε δίαιτα για σούπερμοντελ με πολύ λίγες θερμίδες», εξήγησε σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Δεν είχα ποτέ προγραμματίσει να ασχοληθώ με τη βιομηχανία του θεάματος και δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερη βιομηχανία για να μπω με ιστορικό διατροφικών διαταραχών, δεδομένου ότι για να αφομοιωθείς υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι αδύνατη, εκτός αν θέλεις η ταυτότητά σου να είναι το γεγονός ότι ξεχωρίζεις επειδή δεν είσαι αδύνατη και αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάμε» ανέφερε η ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Λυπάμαι πολύ για το σώμα μου και το μέλλον μου, που το έθεσα σε τόσο σοβαρό κίνδυνο για ένα πρότυπο ομορφιάς και για να προσπαθήσω να ταιριάξω με άλλους ανθρώπους. Για αυτό ενοχλούμαι τόσο, όταν προωθεί κανείς δημόσια διατροφικές διαταραχές και δίαιτες. Γιατί γίνεται τόσος λόγος για τους κινδύνους του να είσαι σε μεγαλύτερο σώμα και δεν γίνεται λόγος για τους κινδύνους του να μην τρως αρκετά;».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA