Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Ηλίας Μαμαλάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook το πρωί του Σαββάτου (15/7).
«Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω αρκετά, τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος», έγραψε ο γνωστός σεφ, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.
Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Η προηγούμενη φορά ήταν τον Νοέμβριο του 2022 όταν είχε μπει στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου. Και τότε ο αγαπημένος σεφ είχε γνωστοποιήσει την περιπέτεια με την υγεία του γράφοντας στο Facebook:
«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί».
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.