Μενού
Beth Fuller
Beth Fuller | TikTok/Beth Fuller
  • Α-
  • Α+

Μία influencer αποκάλυψε το κόλπο για να ξεκινήσεις να επενδύεις ​​ακόμα κι αν δεν έχεις στο «δισάκι» σου χιλιάδες ευρώ. Η Beth Fuller, μέσω των social media,  βοηθά τους ανθρώπους να διευθετήσουν τα οικονομικά τους, αφού η ίδια κατάφερε σε μόλις έναν χρόνο να σβήσει χρέος σχεδόν 10.000 ευρώ.

Σαν ταχυδακτυλουργός που εμφανίζει λεφτά, μοιράστηκε ποιες κακές συνήθειες είναι αυτές που στερεύουν τις τσέπες και το πορτοφόλι μας, και έδωσε συμβουλές για το πώς κερδίζει ένα «παθητικό» εισόδημα χωρίς να κάνει τίποτα, όπως γράφει η Sun.

«Μεγάλωσα με τον παππού μου, που συνήθιζε να κρύβει χρήματα σε κούπες του καφέ και στα ντουλάπια. Και είμαι σίγουρη ότι η μητέρα μου έκρυβε λεφτά στην κατάψυξη και στο ψυγείο. Εγώ πάντως είμαι καινούργια στον κόσμο των επενδύσεων», είπε στο μέσο. 

Πώς βγάζει χρήματα από αέρα κοπανιστό

Η Beth συνέχισε εξηγώντας ότι συχνά, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν μερικές χιλιάδες λίρες στην τράπεζα για να ξεκινήσουν, κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. 

«Είχα την αντίληψη πριν από πολύ καιρό και ότι έπρεπε να έχεις τόνους χρημάτων για να επενδύσεις και δεν είχε νόημα να το κάνεις αν χρησιμοποιούσες μικρές ποσότητες».

Πρόσθεσε πως αντί να ανησυχείτε για το πόσα πρέπει να βάλετε άμεσα, θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στο πόσο χρόνο απομένουν τα χρήματα στα χέρια σας για να επενδύσετε. Στη δική μου περίπτωση, δεν έχω πολύ διαθέσιμο εισόδημα, γιατί η φροντίδα των παιδιών μου προέχει, οπότε επενδύω 150 ευρώ όποτε μπορώ».

Αν και ορισμένοι μπορεί να μην πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο η Beth είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη που ξεκίνησε να επενδύει, ακόμα και με μικρά ποσά. Το κλειδί για την Beth ήταν να εξοικονομεί, ώστε να ξέρει ότι έχει αρκετά χρήματα στον λογαριασμό της για να κάνει τα μικρά της οικονομικά «ανοίγματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA