Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε - μέσω Instagram - στον σοκαριστικό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος Αντώνης στα νερά του λιμανιού του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου .
«Απορούν γιατί οι άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία, φέρονται ακόμα χειρότερα.
Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό, αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρίας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε ένα φιλικό σπίτι.
Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο και έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια.

Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα, με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας.
Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, άνθρωπος στη στεριά, όμως, πουθενά», έγραψε σε insta story η Καίτη Γαρμπή.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.