Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα με την επιλογή που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του τραγουδιού «Άδωνις».
Μετά τον Σταμάτη Κραουνάκη, θέση πήρε και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος με ανάρτηση στα social media εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τη διαφωνία του με την επιλογή αυτή. Ο μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής αναρωτήθηκε: «Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming;».
Η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος
«Τι άλλο θα κάνουν οι άνθρωποι για να δείξουν υπακοή στη Νέα Τάξη… Όποια ορθοπολιτική μπούρδα τους πουλήσουν, αμέσως να κάνουν τον “καλό μαθητή”. Έβγαλε λέει η Πρωτοψάλτη (μετά από 30 χρόνια) το στίχο “χοντρή” απ’ τον θρυλικό “Άδωνι”… Για να μην κάνει “body shaming”.
Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming…;;; Ακούστε μπουρδολόγοι! Σε κάθε πράξη, μας έχουν διδάξει οι μεγάλοι φιλόσοφοι, σημασία έχει το κίνητρο και η πρόθεση. Όταν κάποιος κάνει χιούμορ, σάτιρα ή ένα σκωπτικό τραγούδι, δεν έχει πρόθεση να θίξει κάποιον και αυτό που κάνετε λέγεται λογοκρισία, φίμωση, παραχάραξη και κυρίως έλλειψη διάκρισης, χιούμορ, αντίληψης και αμορφωσιά!
Προτείνω λοιπόν στο εξής να απαγορευτούν ρητά:
- Ο χοντρός κι ο λιγνός
- Ο κοντός με τη γραβάτα
- Ο παπάς ο παχύς
- Η μια πατάτα χοντρούλα
- Ο ντρουλης χοντρούλης
- Τα παχιά τα λόγια
- Η ταβέρνα “στου Τζιμη του χοντρού”
- Οι παχιές αγελάδες
- Η Μάρω Κοντού
- Η Κυριακή κοντή γιορτή
- Η κοντούλα η λεμονιά
- Η χοντρική πώληση
Άντε παλιορατσιστές!».
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.