Μενού
Ζαζόπουλος και Νταντά αποκλείστηκαν στο Ισραήλ μετά από τις εμφανίσεις τους
Αλέκος Ζαζόπουλος | NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Βασιλική Νταντά έχουν αποκλειστεί στο Ισραήλ έπειτα από τις εμφανίσεις τους εκεί και σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό, οι δύο τραγουδιστές, με εντολή του στρατού, έχουν οδηγηθεί σε υπόγεια καταφύγια, καθώς οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν δήλωσαν σήμερα (13/6) ότι δεν θα υπάρξουν «όρια» στην απάντησή τους στο Ισραήλ, μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε στην Τεχεράνη και άλλες πόλεις της χώρας.

Στο Ισραήλ ήταν για συναυλία και η Γλυκερία, ωστόσο όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1 δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, μέχρι στιγμής, για το αν η τραγουδίστρια βρήκε πτήση και αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής μίλησε ζωντανά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 από το Τελ Αβίβ και δήλωσε: «Ανησυχώ, σκέφτομαι την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Τη γυναίκα μου, τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου παιδιά! Πήγαμε στο αεροδρόμιο και μας ενημέρωσαν για την ακύρωση όλων των πτήσεων. Αναγκαστικά γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Οι άνθρωποι μας έδειξαν τα υπόγεια καταφύγια. Δε χρειάστηκε ακόμα να πάμε. Έχω μιλήσει με το Προξενείο και μας είπαν ότι έχουν μιλήσει με το υπουργείο εξωτερικό και έχει δοθεί η εντολή ακύρωσης κάθε πτήσης. Είμαστε σε αναμονή».

Ο Βασίλης Ζαζόπουλος αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι τραγουδιστές που έχουν συναυλίες στο Ισραήλ: «Άλλο η δουλειά και άλλο η πολιτική. Ήρθαμε στο Ισραήλ για δουλειά. Αν γινόταν επίθεση στην Ελλάδα και χρειαζόταν να πολεμήσω, πρώτα θα με ενδιέφερε το καλό της οικογένειάς μου, της πατρίδας μου και μετά το καλό αυτών που ξεκίνησαν τον πόλεμο. Μπορείτε να το μεταφράσετε όπως θέλετε».

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...