Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (13/3) στο «Buongiorno» με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Η Ετυμηγορία» στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo, αλλά και στη ανοιχτή δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.
«Η κούραση είναι μεγάλη και το πήγαινε - έλα και το οικονομικό κομμάτι είναι τεράστιο. Έχει ένα κόστος πολύ μεγάλο. Είναι ακόμα μπροστά μας κάποια πράγματα.
Είναι όλο δύσκολο, αν μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία είναι δύσκολο, πρέπει να έχεις πάρει απόφαση ότι αυτό αν το πάω μέχρι τέλους, δεν θα βγω αυτή που μπήκα. Δεν πειράζει όμως», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.
«Η πρώτη μήνυση, η οποία θα δικαστεί είναι αυτή που έχω κάνει εγώ προς τον αντίδικο και έναν μάρτυρά του στις 17 Ιουνίου μετά την αναβολή που πήρε.
Και περιμένουμε ακόμη την απόφαση της αγωγής, που περιμένουμε να βγει οριστική απόφαση μετά τη θεραπεία των λαθών που είχε στο δικόγραφο του αντιδίκου, έτσι όπως το κατέθεσε».
Δεν μπορείς να κοιτάς πίσω, πρέπει να κοιτάς μόνο μπροστά μέχρι που αυτό όλο να ολοκληρωθεί», συμπλήρωσε η ίδια.
«Όταν το ξεκίνησα, δεν είχα ιδέα τι θα επακολουθούσε. Έγινε για να μπορέσω εγώ η ίδια να βγάλω ένα κομμάτι από μέσα μου, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια με απασχολούσε πολύ και να δώσω και την σκυτάλη σε κάποιους άλλους ανθρώπους να μιλήσουν για τις δικές τους ιστορίες», πρόσθεσε η Ζέτα Δούκα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.