Μενού
Tom-Brady-Gisele-Bundchen
Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ Μπούντχεν | (Evan Agostini/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε στο People για το διαζύγιο, εξηγώντας ότι δεν ήταν η μόνη δυσκολία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά - σε κάθε τομέα της ζωής μου. Νιώθω ότι όποτε "βρέχει", "βρέχει καταρρακτωδώς". Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που έχει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας», είπε χαρακτηριστικά το σούπερ μόντελ.

Eξήγησε ότι ο διαλογισμός, η γυμναστική και η καλή διατροφή την έχουν βοηθήσει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας. «Γυμνάζομαι κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Ζιζέλ, η οποία συνδυάζει περπάτημα, γιόγκα και βάρη.  

«Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με υποστηρίξουν αυτές τις στιγμές, θα ήταν πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε. «Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να σχετιστούμε με αυτό, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει "τρενάκια του τρόμου" στη ζωή μας», πρόσθεσε.

Ο λόγος που έκοψε το αλκοόλ

Η Ζιζέλ ακόμα εξήγησε ότι έκοψε το αλκοόλ σε μια προσπάθεια να κοιμάται καλύτερα και να νιώθει πιο παρούσα στην καθημερινότητά της.

«Αμέσως μόλις έκλεισα τα 40, στην πραγματικότητα, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα ένα ποτήρι κρασί και του πότε δεν είχα αυτό το ποτήρι. Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πιεις ένα ποτήρι κρασί. Και οι άνθρωποι λένε ακόμη, "Ω, είναι υγιές για σένα." Λοιπόν, δεν είναι υγιές για μένα. Αν θέλετε να ζητήσετε από το σώμα σας αυτά που ζητάω εγώ από το σώμα μου - που είναι πολλά - δεν μπορώ να τα έχω όλα αυτά (αλκοόλ, καφεΐνη) γιατί αθροίζονται».

Δεν έκρυψε δε ότι ένιωσε «αμέσως» μια αλλαγή στην καθημερινότητά της μόλις σταμάτησε να πίνει.

«Έγιναν όλα πιο ξεκάθαρα, ενώ πριν έδειχναν πιο ομιχλώδη. Τώρα είμαι πολύ αιχμηρή και πολύ παρούσα και παρατηρώ πράγματα που δεν παρατηρούσα πριν. Όταν δεν πίνω, κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου. Ζητάς πολλά από το σώμα σου, πρέπει να κάνεις επαναφορά. Πρέπει να φροντίσεις αυτό το μοναδικό όχημα που έχεις, σωστά;», ανέφερε στη συνέχεια. 

Μάλιστα, η Ζιζέλ επεσήμανε ότι το να βάλει πρώτα τον εαυτό της και την ευημερία της ήταν μια συνειδητή επιλογή της αφού «κανείς δεν πρόκειται να το κάνει για σένα. Το μόνο άτομο που θα κάνει αυτές τις επιλογές είσαι εσύ. Γιατί τελικά, είσαι το πρώτο άτομο που θα επηρεαστεί από όλο αυτό. Μετά είναι τα παιδιά σου, ο σύζυγός σου, η οικογένειά σου. Πρέπει, όμως, να βάλεις πρώτα εσύ τη μάσκα οξυγόνου».

Συμβουλεύει δε τις γυναίκες και ειδικά τις μητέρες να μην θεωρούν ότι είναι εγωιστικό το να φροντίζουν τον εαυτό τους, όπως θεωρείται από πολλούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.