Μενού
Η τραγουδίστρια Ζόζεφιν
Ζόζεφιν | (Instagram @josephinewendel)
  • Α-
  • Α+

Φήμες για σύννεφα στη σχέση της Ζόζεφιν και του Νίνο πυροδότησαν τα unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλο στο Instagram. Οι ακόλουθοι τους στο Instagram είδαν αυτήν την κίνηση ως σαφή αναφορά πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, με πολλούς να μιλούν για χωρισμό.

Η ΖόΖεφιν και ο Νίνο έγινε γνωστό πως είναι σε σχέση τον Απρίλιο του 2023 και έκτοτε οι κοινές εμφανίσεις τους ήταν πολλές, ενώ -όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια- ο Νίνο είχε γνωρίσει τη μητέρα της συντρόφου του και εκείνη τους γονείς του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The 2Night Show», η Ζόζεφιν όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή δήλωσε πολύ ερωτευμένη. Επιπλέον, σε άλλες της δηλώσεις, η τραγουδίστρια είχε πει: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων.

Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του».

Δείτε επίσης:

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ποιοι συμμετέχουν αύριο - Τι ισχύει για μετρό, σχολεία και τράπεζες

Απίστευτο και όμως... ελληνικό: Έβαψαν τη διάβαση και άφησαν πάνω το παρκαρισμένο αμάξι

Ελεονώρα Μελέτη: «Άνδρας φίλης σου δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο, υπάρχουν αρχές»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA