Μενού
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συναυλία | NDP Photo / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
  • Α-
  • Α+

Έντονη δυσφορία παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (13/2) η Ζωζώ Σαπουντζάκη, γεγονός που θορύβησε αρκετά τους συγγενείς και τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς παρόλο που διανύει την ένατη δεκαετία, δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σοβαρό παθολογικό πρόβλημα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όπως αναφέρει ο Alpha, νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση, με τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου να παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση λόγω της ηλικίας της.

Όπως έγινε γνωστό, η Ζωζώ Σαπουντζάκη λιποθύμησε στα χέρια της μακιγιέζ της την ώρα που προετοιμαζόταν για τηλεοπτικό γύρισμα, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο και να διακομιστεί άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί, διαπίστωσαν πολύ χαμηλή πίεση, αφυδάτωση και αδυναμία, ενώ όπως ενημέρωσαν σχετικά, η αγαπημένη ηθοποίος πίνει ελάχιστο νερό και τρώει πολύ λιτά.

Σταυρίνα Ευστρατιάδη για Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν έχει κάτι. Θα μείνουμε και σήμερα»

Η Σταυρίνα Ευστρατιάδη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την περιπέτεια της υγείας της Ζωζώς Σαπουτζάκη. «Τη Δευτέρα πήγαμε για πρόβα στο Σπίτι με το Mega με τη Ρούλα Κορομηλά. Είχε ετοιμάσει την καινούργια τουαλέτα της που θα φορούσε για την εγγραφή την άλλη μέρα, Τρίτη και 13. Μιλάμε το πρωί, μου λέει "πότε θα έρθεις; Παίρνω πρωινό" και μετά από μισή ώρα με πήρε η κοπέλα του σπιτιού και μου είπε ότι "η Ζωζώ δεν είναι καλά, της έχει πέσει η πίεση 8 και έχει λιποθυμικό επεισόδιο". Τρέχω γρήγορα, ειδοποιούμε το ασθενοφόρο το ιδιωτικό.

Μπροστά το ασθενοφόρο, πίσω εγώ με τον σύντροφό της και την έβαλαν για προληπτικούς λόγους στην Εντατική για ένα βράδυ. Είναι πολύ αδύνατη, δεν δίνει σημασία στο φαγητό, δεν πίνει πολύ νερό, δεν τρώει καλά. Έχει αδυνατίσει αρκετά. Χθες το απόγευμα την ανέβασαν στο δωμάτιο. Είναι καλά, αλλά έχει σοκαριστεί γιατί δεν είναι μαθημένη από νοσοκομεία. Δεν έχει κάτι. Θα μείνουμε και σήμερα να της κάνουμε ένα μεγάλο τσεκ απ και πιστεύω από αύριο-μεθαύριο θα πάρει εξιτήριο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA