Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτή τη στιγμή, το παρόν κείμενο μοιάζει άκυρο, χωρίς καμία υπόσταση. Γιατί μπορεί βάσει κυβερνητικών εξαγγελιών να περιμένουμε ότι θα βγούμε από την καραντίνα το Μάιο, αλλά ποιος μπορεί να πει αν θα γίνει όντως όπως το περιμένουμε; Ποιος μπορεί να πει με τι διάθεση θα συμβεί και πόσο θα κρατήσει; Γιατί αν ξαναζήσουμε το εργάκι το επόμενο φθινόπωρο, τότε η λίστα μας θα έπρεπε να περιλαμβάνει μόνο διαφορετικά σχέδια πιτζάμας και φόρμες. Τίποτα άλλο δε θα ήταν χρήσιμο.

Επειδή είμαστε αισιόδοξοι κι αιθεροβάμονες, θεωρούμε ότι το υπόλοιπο του 2021 μόνο καλύτερα μπορεί να εξελιχθεί στη συνέχεια. Και το καλύτερο βασίζεται πάντοτε και στο συναίσθημα που έχουμε, στο πώς αισθανόμαστε με τον εαυτό μας. Μπορούμε με βεβαιότητα να σου πούμε ότι αν έχεις κάποια από τα παρακάτω στη ντουλάπα σου και ξέρεις να τα συνδυάσεις, τότε η αυτοπεποίθηση σε περιμένει να βγείτε βόλτα και να εντυπωσιάσετε κοσμάκη.

Τζιν πουκάμισο

Το 2021 τόσο στο πουκάμισο όσο και στο τζιν παντελόνι, το είδος που έχει μια ανοδική πορεία και συζητιέται περισσότερο είναι το light wash, το ελαφρά ξεθωριασμένο στα γόνατα, με το πολύ 2 μπαλώματα και με το μήκος του να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, αν μιλάμε για παντελόνι. Εδώ όμως μιλάμε για πουκάμισο και θέλουμε όλο το πακέτο. Μανίκια μέχρι τον καρπό, το πουκάμισο ελαφρώς πιο φαρδύ από το νούμερο που φοράς, κουμπιά μέχρι πάνω το λαιμό και μικρά σκισίματα στην πλάτη είναι καλοδεχούμενα.

Lace-up παπούτσια

Το 2021 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί οι ευκαιρίες του 2020 μπήκαν σε αναμονή και μεταβιβάστηκαν στο φέτος. Θα χρειαστεί να πας σε μια συνέντευξη για δουλειά, θα πας σε ένα καλό μαγαζί για ποτό, θα θες να βάλεις ένα Peaky Blinder κουστούμι, ε δε γίνεται να το συνδυάζεις με sneakers ή τα πιο casual loafers. Ιδίως αν δεν έχεις παντελόνι που να αφήνει ακάλυπτο τον αστράγαλο, γιατί τα loafers μόνο έτσι φοριούνται. Γι΄αυτό θα πάρεις τα ωραία σου lace-up και κατά προτίμηση σε απόχρωση του καφέ, τύπου brogues. Αν έχουν και λίγο ξεθώρισμα, ακόμα καλύτερα.

Τσέκαρε αυτά εδώ ή αυτά εδώ.

Ένα καρό παντελόνι

Θα μπορούσε να είναι μέρος ενός καρό κουστουμιού, για να φτιάξεις όλο το στυλ του Τόμας Σέλμπι. Θα μπορούσες να το βάλεις και σκέτο με φανελάκι από πάνω και καμιά τιράντα σε καμιά αθηναϊκή pub. Μπορεί να στράβωνες με κάτι τέτοιο πριν την πανδημία, αλλά τώρα, εδώ που βρισκόμαστε, όλα επιτρέπονται και δεν υπάρχουν δικλείδες στο τι θα βάλεις.

Το bomber jacket

Είναι από τα items που το 2021 έχουν μεγάλη άνοδο και αρκετοί μιλούν για επάνοδο ενός είδους jacket που από το 2017 και μετά είχε μια φθίνουσα πορεία. Μια πιο safe και κάπως neutral χρωματικά επιλογή είναι αυτό εδώ από τα Marks and Spencer και για πιο αθλητικές περιστάσεις, πάμε σε ένα multicolor Jack and Jones που μπορείς να βρεις εδώ. Κι αυτό εδώ το burgundy επίσης είναι ωραία επιλογή.

Κάτι floral

Ένα floral παντελόνι ίσως να είναι πολύ extreme για τα δεδομένα σου. Ένα floral κοντομάνικο πουκάμισο δεν είναι ποτέ extreme. Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Ήδη ζηλεύουμε τον Λιανό για τα πουκάμισα που φοράει στον Άγιο Δομήνικο στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/CMsmsWbAKkJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς να δεις πλειάδα επιλογών στο Newchic και να κάνεις την παραγγελία σου για να τα έχεις τον Ιούνιο στα χέρια σου.

Λίγο navy

Τα t-shirt με navy χρώματα είναι επίσης ένα αντικείμενο που το προτείνουν οι περισσότεροι για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά εσύ μπορείς να βάλεις navy σε άλλο στοιχείο, σε κάποιο αξεσουάρ ενδεχομένως, σε κάποιο backpack ή και στα sneakers σου. 

Ένα fleece για τον επόμενο χειμώνα

Μπορείς να το συνδυάσεις με το denim πουκάμισο που σου είπαμε πρώτο, να βάλεις και ένα chelsea boot που βλέπεις πιο κάτω και θα είσαι φουλ στυλάτος, με όλα τα βλέμματα πάνω σου, είτε μιλάμε για την classic μουσταρδί επιλογή fleece είτε για κάτι κόκκινο.

Τα Chelsea Boots μην ξεχάσεις

Από τα αντικείμενα που βλέπεις εδώ, τα Chelsea Boots είναι στο top-3 μας. Σίγουρα είναι μια αγορά που δεν επείγει, αφού θα τα χρειαστείς ξανά από Οκτώβριο και μετά, άρα έχεις όλο το χρόνο για να κάνεις την έρευνα σου και να δεις ότι αποτελούν ένα από τα trends της ανδρικής μόδας το 2021. Μπορείς να πας σε μια suede επιλογή από εδώ ή σε μια leather εδώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA