Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την πάροδο των χρόνων, η βιομηχανία της μόδας και το NBA έχουν συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό, με τους καλύτερους του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο να αξιοποιούν την ευκαιρία και να επιδεικνύουν μερικές από τις καλύτερες ενδυματολογικές επιλογές σε κάθε σεζόν. Μάλιστα νέα έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία τεχνολογίας και ειδών ένδυσης RushOrderTees αποκάλυψε ποιοι είναι οι πιο καλοντυμένοι παίκτες του ΝΒΑ.

Διαβάστε ακόμα: NBA playoffs - Ο Αντετοκούνμπο πήρε το όπλο του - Ισοφάρισαν οι Μπακς τους Νετς σε 2-2

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν, μεταξύ άλλων, να απαντήσουν ποιοι μπασκετμπολίστες έχουν το πιο πρωτοποριακό στυλ, ποιοι είναι οι πιο τολμηροί στις ενδυματολογικές τους επιλογές και ποιοι υιοθετούν στυλ που εκπέμπει ζωντάνια. Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν από 28.000 ψήφους και οι θαυμαστές έκριναν επίσης τις εμφανίσεις των αθλητών με βάση το πόσο αμφιλεγόμενες ή κακόγουστες είναι οι επιλογές τους.

Μεταξύ των καλύτερων του ΝΒΑ, ο γκαρντ των Brooklyn Nets, Τζέιμς Χάρντεν, καταλαμβάνει την πρώτη θέση ως ο πιο κακοντυμένος παίκτης του πρωταθλήματος. Με βαθμό 5,2 (με άριστα το 10), το 22,8% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι ενδυματολογικές του επιλογές είναι επιεικώς... χάλια! Στη δεύτερη θέση στη λίστα των κακοντυμένων βρίσκεται ο Σερζ Ιμπάκα των Los Angeles Clippers και στην τρίτη θέση είναι ο Κάιλ Κούζμα των Lakers. Τέταρτος στη λίστα των πιο κακοντυμένων είναι ο Γκάρι Τρεντ Τζ. των Toronto Raptors.

O συμπαίκτης του Χάρντεν, Μπλέικ Γκρίφιν κατατάσσεται στην πρώτη θέση με τα καλύτερα ρούχα streetwear με βαθμό 7,5. Άλλοι στις πρώτες θέσεις στην ίδια κατηγορία είναι οι Τομπάιας Χάρις, Μπεν Σίμονς, Πολ Τζορτζ, Τζον Κόλινς και Άαρον Γκόρντον.

Ο πιο καλοντυμένος αθλητής του μπάσκετ, σύμφωνα με την έρευνα είναι ο Γκάρετ Τεμπλ των Chicago Bulls. Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Αρ.Τζέι Μπάρετ των New York Knicks και ακολουθούν οι Τζαμάλ Μάρεϊ και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν ψηφίστηκε ο αθλητής με το πιο νεανικό στυλ πριν από τους αγώνες, ο Ντεβόντε Γκράχαμ παίρνει τον τίτλο του στυλ με την περισσότερη ζωντάνια και ο Τζον Γουόλ είναι ο αθλητής με το πιο τολμηρό στυλ.

Τον τίτλο του αθλητή του NBA με την πιο αμφιλεγόμενη εμφάνιση πριν από τους αγώνες, έδωσαν οι συμμετέχοντες στην έρευνα, στον "OG" Anunoby.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA