Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επίδειξη μόδας του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο είναι γεγονός. Μάλιστα, οι πρώτες φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του σόου στο Καλλιμάρμαρο προετοίμαζαν από νωρίς το έδαφος για ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα. Το περιοδικό WWD έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες από τα μοντέλα που ποζάρουν στα σκαλιά του Καλλιμάρμαρου, φορώντας τις δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri για τη συλλογή Dior Cruise 2022

Tο ρεπορτάζ έχει τίτλο Three Graces (δηλαδή Τρεις Χάριτες) και οι φωτογραφίες απεικονίζουν τρία μοντέλα με δημιουργίες της συλλογής. Ένα λευκό μάξι φόρεμα αρχαιοελληνικού τύπου με χρυσή ζώνη, ένα φόρεμα στο χρώμα της άμμου και ένα σετ με λευκή φούστα και σακάκι που θυμίζει το θρυλικό bar jacket που λάνσαρε ο Christian Dior το 1947 είναι τα πρώτα τρία look από τη συλλογή, που φαίνεται να συνδυάζει το κλασικό και το φουτουριστικό στοιχείο.

Και η επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο που προβλήθηκε ζωντανά από τα social media του γαλλικού οίκου διαφήμισε την Ελλάδα παγκοσμίως. 

https://www.instagram.com/p/CQNaOuLA8uP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQNsia_BSZ5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA