Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φαντασμαγορικό σόου, που πραγματοποίησε ο οίκος μόδας Christian Dior στο Καλλιμάρμαρο, «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας με τις εικόνες να ταξιδεύουν διεθνώς και να αποτελούν μία ωδή για τον ελληνικό πολιτισμό.

Ros Georgiou: Η Ελληνίδα που περπάτησε στην επίδειξη μόδας του Dior

Την επίδειξη μόδας επιμελήθηκε η καλλιτεχνική διευθύντρια του διάσημου οίκου, Μαρία Γκράτσια Κιούρι και παρουσιάστηκε η συλλογή «Dior Cruise 2022». Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 είχαν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Στη δημιουργία της συλλογής «Mother Godesses», που εξερευνά την ιδέα της Μητέρας - Θεάς με έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και την αρχαιότητα, έχουν συμμετάσχει και Έλληνες δημιουργοί ενώ τα κομμάτια θα αναδεικνύουν παραδοσιακές τεχνικές υφασματοποιίας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως το Σουφλί και η Κρήτη.

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής σ' ένα μοναδικό catwalk, στο οποίο πήραν μέρος 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, ανάμεσά τους και μια Ελληνίδα, η Ροζάνα Γεωργίου ή Ros Georgiou, όπως την ξέρουν όλοι στον χώρο της μόδας διεθνώς. Το εντυπωσιακό σόου ξεκίνησε στις 21:30 και είχε διάρκεια περίπου 30 λεπτά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA