Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Cara Delevingne και η Anya Taylor Joy βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για την επίδειξη μόδας του οίκου Dior. Οι δυο τους έφτασαν μαζί στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό σόου του γαλλικού οίκου, που διαφήμισε την Ελλάδα διεθνώς και ήταν αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. 

Η Cara Delevingne, που είναι το μοντέλο που λάτρευε ο Karl Lagerfeld, και γι' αυτό την επέλεγε πάντα να ανοίγει ή και να κλείνει τα σόου για τον οίκο Chanel, επέλεξε να φορέσει ένα πλισέ φόρεμα με κρόσσια που έδενε στο λαιμό. Από την άλλη, η Anya Taylor Joy, η ηθοποιός που γνώρισε επιτυχία από τη συμμετοχή της στη σειρά Queen's Gambit, εμφανίστηκε με ημιδιάφανη δημιουργία του οίκου Dior, η οποία είχε στο πάνω μέρος της μια κομψή λεπτομέρεια που θύμιζε κάπα. Προτίμησε, μάλιστα, να έχει πιασμένα τα μαλλιά, με πλεξούδα στεφάνι και ένα μικρό headpiece και το σύνολό της απογείωσαν τα διακριτικά αξεσουάρ που επέλεξε για την εμφάνισή της. 

Cara Delevingne και Anya Taylor Joy έδωσαν το «παρών» στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior με φορέματα που είχαν σαφώς αρχαιοελληνικές επιρροές και ταίριαζαν αρμονικά στο σκηνικό που είχε δημιουργηθεί στο Καλλιμάρμαρο

https://www.instagram.com/p/CQPQ-RwHICC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQP6_KmMU18/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA