Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή άφησε η σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια του οίκου μόδας Kathy Heyndels, Κατερίνα Χατζηδιάκου. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από τα social media της επιχείρησης ενώ η κηδεία της θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. «Με μεγάλη μας λύπη, σήμερα, η δική μας @kathyheyndels ή όπως οι περισσότεροι την γνώριζαν, η Κυρία Καίτη μας άφησε. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο!» αναφέρεται στην ανάρτηση του οίκου Kathy Heyndels στο Instagram.https://www.instagram.com/p/CgJ3Oa8o92H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kathy Heyndels: Ποία ήταν η Κατερίνα Χατζηδιάκου 

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 η Κατερίνα Χατζηδιάκου σχεδίαζε σε ένα μικρό ατελιέ φορέματα και νυφικά. Η υψηλή κοινωνία των Βρυξελλών την «αγκάλιασε» και η φήμη της εξαπλώθηκε με αποτέλεσμα η ίδια να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει στο Κολωνάκι το πρώτο της ατελιέ. 

https://www.instagram.com/p/CWswxp0gqUy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Χατζηδιάκου εργαζόταν έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Γιάννη Τόγκο, ο οποίος ανέλαβε τον Kathy Heyndels στα τέλη της δεκαετίας του ‘80. Τα ρούχα της φίρμας επέλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και πλέον η πελατεία είναι διεθνούς εμβέλειας αφού ανάμεσα στους πελάτες είναι οι πριγκίπισσες της Σερβίας, της Σαουδικής Aραβίας και των Hνωμένων Aραβικών Eμιράτων.

https://www.instagram.com/p/B2of-t-nH3K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BamNhOthSic/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWqY_X9ocmV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA