Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυσκολίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυπριακή αποστολή και η Έλενα Τσαγκρινού, στις δύο πρόβες που πραγματοποίησε στη σκηνή Ahoy Arena της Ολλανδίας, για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη πρόβα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, το μικρόφωνο έφυγε από τα χέρια της Έλενας Τσαγκρινού με αποτέλεσμα να διακοπεί το δοκιμαστικό.

Αναφορικά με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ούτε η δεύτερη πρόβα πήγε καλύτερα, αφού καθρέφτης που βρίσκεται στη σκηνή χτύπησε μία από τις χορεύτριες. Η χρήση του έχει σκοπό να βοηθήσει να φαίνονται περισσότεροι οι χορευτές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη γέφυρα του τραγουδιού εμφανίζεται η λέξη El Diablo με φλόγες.

Όπως ήταν φυσικό, το ατύχημα με το μικρόφωνο έγινε viral και μένει να δούμε αν θα επηρεάσει τα προγνωστικά. Για την ώρα, η Κύπρος βρίσκεται στην 8η θέση των στοιχημάτων και πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να δουν την εμφάνιση της Έλενας με το αποκαλυπτικό φόρεμα και τα ασημί κρόσσια, που σχεδίασε η Σύλια Κριθαριώτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA