Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δεύτερη πρόβα πραγματοποίησε, σήμερα, η Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή Ahoy Arena της Ολλανδίας, για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovsion, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ερμηνεία ήταν άψογη, σε συνδυασμό με τη χορογραφία, ενώ η Στεφανία μαζί με τους τέσσερις χορευτές ήταν απόλυτα συντονισμένοι.

Παράλληλα, η σκηνοθετική ιδέα του Φωκά Ευαγγελινού που αφηγείται ένα ταξίδι που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας, μέσα από visual effects που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον θεσμό. Το Last Dance θα παρουσιαστεί με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που θα χαρίσει στους τηλεθεατές ένα απολαυστικό θέαμα. Όσον αφορά την εμφάνιση της στη σκηνή, η Στεφάνια θα φοράει μια μωβ ολόσωμη φόρμα, που μέχρι στιγμής από τις πρόβες έχει κλέψει την παράσταση, δια χειρός του Έλληνα σχεδιαστή μόδας Vrettos Vrettakos.

Στη δεύτερη πρόβα, πάντως, Στεφάνια Λυμπερακάκη και χορευτές χειροκροτήθηκαν θερμά από τους δημοσιογράφους και άλλους διαγωνιζόμενους.

Δείτε απόσπασμα από την πρώτη πρόβα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA