Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα στοιχήματα δίνουν εύκολη νίκη, απόψε, για την Έλενα Τσαγκρινού και τo El Diablo και μετά την εμφάνισή της στη σκηνή του Ρότερνταμ, φαίνεται πως η Κύπρος θα πάρει εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό του 65ου διαγωνισμού της Eurovision

Η Έλενα Τσαγκρινού, που εμφανίστηκε στην 8η θέση, τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με την ερμηνεία της άναψε φωτιές μαζί με τις τέσσερις χορεύτριες που τη συνόδευαν. Ο κόσμος την χειροκρότησε θερμά και όλα δείχνουν πως αν η Κύπρος περάσει στον τελικό, απόψε το βράδυ, θα είναι μία από τις χώρες που θα βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Η Τάμτα εύχεται καλή επιτυχία στην Έλενα Τσαγκρινού και προτρέπει τον κόσμο να ψηφίσει την Κύπρο

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με την υπέρλαμπρη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη και την πλαισίωναν χορευτές στα κόκκινα, ενώ και στην ίδια απόχρωση ήταν και το σκηνικό. Αξίζει να σημειωθεί, πως αμέσως μετά την εμφάνιση της Κύπρου, το El Diablo ανέβηκε θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων και πλέον φιγουράρει στην τέταρτη θέση, πίσω από τις Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA