Μενού
  • Α-
  • Α+

Πραγματοποιήθηκε, χθες, ο Β’ ημιτελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, με την Ελλάδα να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance. Η Στεφανία, που εμφανίστηκε στην 4η θέση, μάγεψε τον κόσμο με την σκηνική της παρουσία και τη σπιρτάδα, και καταχειροκροτήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Εκπληκτική η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη - Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η βραδιά συνεχίστηκε για λίγο ακόμη και μάλιστα ήταν εξίσου ευχάριστη, αφού εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου, που κέρδισε την Eurovision το 2005, για τις πρώτες της δηλώσεις, λίγο πριν τραγουδήσει στον μεγάλο τελικό. 

«Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι» είπε η τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου, δεκαέξι χρόνια μετά τη νίκη της στον ευρωπαϊκό θεσμό, θα πραγματοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση στον τελικό της φετινής Eurovision, το Σάββατο 22 Μαΐου, μαζί με άλλους πέντε νικητές του διαγωνισμού που θα παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό Rock The Roof interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σαν σήμερα ήταν που η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την Eurovision το 2005, με την Ελλάδα να γίνεται νικήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA