Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του 65ου διαγωνισμού της Eurovision και λίγο πριν, ανακοινώθηκε η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στην σκηνή Ahoy Arena, της Ολλανδίας. Αυτό που γνωρίζουμε στα τόσα χρόνια που διεξάγεται η Eurovision, είναι πως η θέση που θα εμφανιστεί η κάθε χώρα, παίζει σημαντικό ρόλο στην κατάταξη, αφού όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021 - Στεφανία Λυμπερακάκη: Ένας από τους χορευτές ξέχασε να βάλει το γάντι του - Δεν το προσπέρασε το Twitter

Για τον φετινό τελικό του διαγωνισμού, η χώρα που θα ανοίξει την αυλαία και θα δώσει, στην ουσία, το σύνθημα έναρξης της βραδιάς, είναι η Κύπρος, με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo. Δεν γνωρίζουμε αν η πρωτιά στην έναρξη της δώσει και την πρώτη θέση στην κατάταξη, ωστόσο το σίγουρο είναι πως η Έλενα Τσαγκρινού έχει δημιουργήσει hype γύρω από τη συμμετοχή της Κύπρου, κάτι που, λογικά, θα την βοηθήσει. Η Ελλάδα, από την άλλη, θα εμφανιστεί λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στην 10η θέση, με την Στεφάνια Λυμπερακάκη και το Last Dance. 

Αναλυτικά οι θέσεις που θα εμφανιστούν οι χώρες στον τελικό της Eurovision:

  1. Κύπρος
  2. Αλβανία
  3. Ισραήλ
  4. Βέλγιο
  5. Ρωσία
  6. Μάλτα
  7. Πορτογαλία
  8. Σερβία
  9. Ην. Βασίλειο
  10. Ελλάδα
  11. Ελβετία
  12. Ισλανδία
  13. Ισπανία
  14. Μολδαβία
  15. Γερμανία
  16. Φινλανδία
  17. Βουλγαρία
  18. Λιθουανία
  19. Ουκρανία
  20. Γαλλία
  21. Αζερμπαιτζάν
  22. Νορβηγία
  23. Ολλανδία
  24. Ιταλία
  25. Σουηδία
  26. Άγιος Μαρίνος

Τι λένε τα προγνωστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο

Μετά την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού, η Κύπρος πολύ γρήγορα ανέβηκε στην 4η θέση, ωστόσο την επόμενη ημέρα έπεσε στην 8η. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ η Ελλάδα με την Στεφάνια Λυμπερακάκη, βρίσκεται στην 14η θέση.

Το φαβορί του φετινού διαγωνισμού είναι η Ιταλία, που έχει κατακτήσει την κορυφή των προγνωστικών, ενώ ακολουθεί η Γαλλία και η Μάλτα. 

To El Diablo είναι στα 10 πιο viral τραγούδια παγκοσμίως

Μπορεί να μην γνωρίζουμε την μοίρα της Έλενας Τσαγκρινού στον τελικό του Σαββάτου, το σίγουρο είναι, πάντως, πως το El Diablo έχει κατακτήσει τον κόσμο, αφού μπήκε στο Top10 των πιο viral τραγουδιών στο Spotify. Παράλληλα, παίζει μπάλα και στο Youtube, αφού η εμφάνιση της Κύπρου στον Α’ ημιτελικό έχει μπει στα trends και έχει ξεπεράσει τα 2,8 εκατομμύρια views.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA