Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, με την Κύπρο να ανοίγει την αυλαία του ευρωπαϊκού θεσμού. Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στην σκηνή του Ahoy Arena και άναψε, ξανά, φωτιές με το El Diablo και την σκηνική της παρουσία. Το κοινό χειροκρότησε την εμφάνιση της κυπριακής αποστολής και, τώρα, μένει να δούμε την εξέλιξη της βραδιάς και την τελική κατάταξη.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει στον τελικό - Οι πρώτες δηλώσεις της στον Β’ ημιτελικό

Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα βγαίνει στην 10η θέση, με την Στεφάνια Λυμπερακάκη, πριν από το φαβορί, την Ελβετία. Η Ιταλία στα προγνωστικά, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με την Γαλλία και την Μάλτα να ακολουθούν.

Η Έλενα Τσαγκρινού, έδωσε τον καλύτερο της, μαζί με τις τέσσερις χορεύτριες που ήταν ντυμένες στα κόκκινα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε, όπως την είχαμε δει και στον Α’ ημιτελικό, με την υπέρλαμπρη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Η συνολική εικόνα της Κύπρου ήταν άρτια, με το κοινό να δίνει το 12άρι στο χειροκρότημα.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον μεγάλο τελικό της Eurovision:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA