Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Damiano David, ο frontman του συγκροτήματος Maneskin, που κατάφεραν να κερδίσουν τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision για την Ιταλία, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Το στιγμιότυπό από το green room, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, με τον 22χρονο τραγουδιστή να σκύβει πάνω στο τραπέζι, ξεσήκωσε θύελλα φημών, με αρκετούς να υποστηρίζουν πως έκανε χρήση κοκαΐνης. Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ξεσπάσει μεγάλος σάλος που επισκίασε τη νίκη της Ιταλίας.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Damiano David των Maneskin

Ο ίδιος, προκειμένου να καταλαγιάσει την κατάσταση, ανακοίνωσε πως είναι διατεθειμένος να υποβληθεί σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών, κατά την επιστροφή του στην Ιταλία. Πιο συγκεριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η EBU αναφέρονται τα εξής: 

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU. Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της ιταλικής αντιπροσωπείας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις».

Ένας τηλεθεατής με αετίσιο μάτι, είναι πεπεισμένος όπως αναφέρει το dailystar.co.uk, πως η κίνητη του Damiano David παρερμηνεύτηκε και το αποδεικνύει με σχετική φωτογραφία. Ο χρήστης, στην ουσία, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter όπου αποδεικνύει τα λεγόμενα του frontman των Maneskin.

Πανηγυρική υποδοχή για τους Maneskin στην Ιταλία

Μεγάλη η χαρά των Ιταλών για τη νίκη των Maneskin στον διαγωνισμό της Eurovision, με τον κόσμο να υποδέχεται το συγκρότημα με πανηγυρισμούς. Οι νικητές έφτασαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης, όπου τους περίμενε πλήθος κόσμου, που τραγουδούσαν, φώναζαν και χόρευαν κατά την άφιξη τους. Τη στιγμή απαθανάτισαν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ρώτησε τον Damiano David αν θα επισκεφθεί την Ελλάδα για διακοπές, με τον ίδιο να απαντάει πως το έχει κάνει στο παρελθόν και θα ήθελε πάλι, ενώ μίλησε και στα ελληνικά λέγοντας “καλημέρα” και καλήσπέρα”

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA