Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από δύο εβδομάδες άρχισαν να κυκλοφορούν διαδικτυακά φωτογραφίες από συνομιλία του David Ellefson με ανήλικη κοπέλα στα social media και αυτό αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Megadeth, όπου είναι μπασίστας. Τότε δεν είχε γίνει ακριβώς γνωστός ο λόγος της απομάκρυνσης του από το συγκρότημα, όμως η νέα ανακοίνωση της μπάντας το βράδυ της Κυριακής αποσαφήνιζε το γιατί προχώρησαν σε αυτή την απομάκρυνση, υπό το φως και των έντονων αναφορών για σεξουαλική παρενόχληση από τον μπασίστα.

«Έχουμε γνώση των πρόσφατων καταθέσεων για τον Ντέιβιντ Έλεφσον και παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη. Καθώς πρόκειται για μια φιλική και επαγγελματική σχέση, σίγουρα γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν όμως πλευρές της ζωής του Ντέιβιντ που τις έχει κρατήσει για τον εαυτό του. Όσο προχωράει αυτή η υπόθεση, είναι σημαντικό να ακουστούν καθαρά και με σεβασμό όλες οι πλευρές. Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια» είχαν αναφέρει σε ανακοίνωση τους τότε οι Megadeth.

Διαβάστε ακόμη: Μπομπ Ντίλαν: 80 πράγματα για τα 80 χρόνια από τη γέννηση του επιδραστικού καλλιτέχνη

Τώρα, ο Ντέιβ Μαστέιν, ο Κίκο Λουρέιρο και ο Ντιρκ Βερμπιούερεν και τα υπόλοιπα μέλη της thrash metal μπάντας, ήταν πολύ πιο ξεκάθαροι στην ανακοίνωση τους. «Δεν πήραμε αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία. Αν και δε γνωρίζουμε πλήρως τι συνέβη, σε μια ούτως ή άλλως τεταμένη σχέση, όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι αρκετά για να κάνουν αδύνατο το να συνεχίσουμε μαζί».

Στη δική του δημόσια «απολογία» μέσω του Variety, ο Έλεφσον, που μαζί με τον Μαστέιν συνίδρυσαν τους Megadeth, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα με την οποία συνομιλούσε είναι ενήλικη και ό,τι έγινε, έμεινε στη σφαίρα του online. «Τα μηνύματα είναι προσωπικά και αφορούν ενήλικες εκφράσεις που απομονώθηκαν από το context τους και χρησιμοποιήθηκαν κακότροπα για να προκαλέσουν ζημιά στη φήμη, την καριέρα και την οικογένεια μου. Η γυναίκα αυτή ήταν ενήλικη όταν μιλήσαμε και είχε συναινέσει σε αυτή την κουβέντα. Στην τελική, ήταν όλα συναινετικά και online».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA