Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νέο του τραγούδι με τίτλο Τι Φοβάσαι, σύστησε στο κοινό ο ράπερ, Light, το οποίο βασίζεται στην πραγματική ιστορία που έζησε, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν στην παραλιακή της Αθήνας. Το single του κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music και το βίντεο κλιπ παρουσιάζει τα όσα βίωσε.

Διαβάστε ακόμη: «Charlie bit my finger»: Το δημοφιλέστερο viral βίντεο δεν θα διαγραφεί τελικά από το YouTube

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Light, με τίτλο Immortale, ενώ μέχρι στιγμής, έχει ξεπεράσει σε 24 ώρες τις 500.000 προβολές στο Youtube και αναμένεται να γίνει trend.

O Χρήστος Ιωαννίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Light, συστήθηκε στο κοινό το 2012, όταν ο ράπερ Ypo άκουσε τη δουλειά του και η δισκογραφική εταιρία, Capital Music, ανέλαβε να τον προωθήσει. Μέσα στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις, τραγούδια, συνεργασίες και μεγάλες επιτυχίες. Το τραγούδι του «Ποιος είμαι», μάλιστα, κατάφερε να αγγίξει τις 16 εκατομμύρια προβολές, νούμερο ρεκόρ για ελληνικό ραπ κομμάτι. O Light εμπνεύστηκε το κομμάτι με τίτλο «MVP Freestyle» από τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ακούστε το:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA