Μουσική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αννα Βίσση: Για μία και μοναδική παράσταση στο Μόντε Κάρλο με εισιτήριο 707 ευρώ

Η Άννα Βίσση θα «ντύσει» με τα ελληνικά χρώματα το Μονακό. Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο. Μάλιστα η παρακολούθηση της ειδικής συναυλίας προϋποθέτει την καταβολή του ποσού των 707 ευρώ.

Άννα Βίσση (Πηγή: NDP)
Άννα Βίσση (Πηγή: NDP)

Η Άννα Βίσση θα «ντύσει» με τα ελληνικά χρώματα το Μονακό, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά μια συναυλία εκεί. Η ξεχωριστή βραδιά με την Αννα Βίσση θα πραγματοποιηθεί στη θρυλική συναυλιακή σκηνή του Salle des Etoiles, στο Μονακό. Σε αυτή τη σκηνή έχουν ερμηνεύσει τραγούδια, που άφησαν ηχηρό αποτύπωμα στο παγκόσμιο πεντάγραμμο, οι Φρανκ Σινάτρα, Έλτον Τζον και Γουίτνεϊ Χιούστον, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη με Αννα Βίσση στη σκηνή: Οι αγκαλιές, το τένις και το τραγούδι

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, για ένα βράδυ μόνο, η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο. Μάλιστα η παρακολούθηση της ειδικής συναυλίας προϋποθέτει την καταβολή του ποσού των 707 ευρώ.

Image
Αννα Βίσση Μόνακό

Κάθε συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο αποτελεί σημαντικό μουσικό γεγονός και είναι πλέον ένας ουσιαστικός σταθμός στην καριέρα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών και το «The place to be» στον κόσμο της μουσικής! Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Μονακό, η Άννα Βίσση συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ενώ μέρος των εσόδων από την συναυλία θα διατεθεί για τους σκοπούς του HSH Prince Albert Il of Monaco Foundation! Το σίγουρο είναι πως οι Έλληνες του Μονακό, αλλά και οι ξένοι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Ειδικά για την εμφάνιση αυτή της Άννας Βίσση στο Μονακό, το σκηνικό στο ''Monte Carlo Salle des Etoiles'' θα φωτιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Άννα Βίσση #Μόντε Κάρλο