Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Βίσση θα «ντύσει» με τα ελληνικά χρώματα το Μονακό, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά μια συναυλία εκεί. Η ξεχωριστή βραδιά με την Αννα Βίσση θα πραγματοποιηθεί στη θρυλική συναυλιακή σκηνή του Salle des Etoiles, στο Μονακό. Σε αυτή τη σκηνή έχουν ερμηνεύσει τραγούδια, που άφησαν ηχηρό αποτύπωμα στο παγκόσμιο πεντάγραμμο, οι Φρανκ Σινάτρα, Έλτον Τζον και Γουίτνεϊ Χιούστον, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμηΜαρία Σάκκαρη με Αννα Βίσση στη σκηνή: Οι αγκαλιές, το τένις και το τραγούδι

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, για ένα βράδυ μόνο, η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο. Μάλιστα η παρακολούθηση της ειδικής συναυλίας προϋποθέτει την καταβολή του ποσού των 707 ευρώ.

Κάθε συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο αποτελεί σημαντικό μουσικό γεγονός και είναι πλέον ένας ουσιαστικός σταθμός στην καριέρα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών και το «The place to be» στον κόσμο της μουσικής! Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Μονακό, η Άννα Βίσση συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ενώ μέρος των εσόδων από την συναυλία θα διατεθεί για τους σκοπούς του HSH Prince Albert Il of Monaco Foundation! Το σίγουρο είναι πως οι Έλληνες του Μονακό, αλλά και οι ξένοι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Ειδικά για την εμφάνιση αυτή της Άννας Βίσση στο Μονακό, το σκηνικό στο ''Monte Carlo Salle des Etoiles'' θα φωτιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA