Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον θρίαμβό της στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Ελλάδα και πήγε στο «Αλσος» όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση. Μάλιστα, παρά τη βροχή η Μαρία Σάκκαρη, που επέλεξε να ντυθεί στα λευκά, ανέβηκε στη σκηνή και κράτησε την ομπρέλα στην Αννα Βίσση. «Εκτός από απόλυτη σταρ στο τραγούδι είναι απόλυτη και στο τένις», ήταν τα λόγια που είπε η Μαρία Σάκκαρη, βλέποντας την Αννα Βίσση.  

Η Μαρία Σάκκαρη ζήτησε να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η τενίστρια στο κοινό πώς γίνεται το backhand. «Eίναι η πιο όμορφη και η πιο γυμνασμένη από όλες! Θα γίνει νούμερο 1 σύντομα», ήταν τα λόγια που είπε με τη σειρά της η Άννα Βίσση με το κοινό να χειροκροτεί. 

«Δεν θα τραγουδήσω γιατί θα φύγετε όλοι», σχολίασε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πρόσθεσε ότι «είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί για να ξεχαστεί λίγο». Και συμπλήρωσε: «Η Άννα Βίσση είναι η αγαπημένη μου. Το έχω δηλώσει πολλές φορές, την αγαπώ πολύ, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Ήρθα να την θαυμάσω» επισήμανε ακόμη η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας στις κάμερες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA