Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο θρύλος της ελληνικής ροκ σκηνής Δημήτρης Πολύτιμος. Ο πιανίστας που έκανε support στους Rolling Stones το 1967 και φιλοξένησε τον Έρικ Κλάπτον, καλός φίλος του Δημήτρη Πουλικάκου και του Άλκη Παναγιωτίδη, πέθανε σε ηλικία 88 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο - αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για το «crazy girl»

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοΐτης αναφέροντας «Ο Δημήτρης Πολύτιμος δεν είναι πια ανάμεσα μας. Δεν μπορώ να γράψω τίποτα, τον είχα γνωρίσει, είχα πάει στο σπίτι του, μου’χε δώσει αρχειακό υλικό. Τη στενοχώρια της είδησης μαλακώνει κάπως η σκέψη πως τον κατέγραψα στο ντοκιμαντέρ «Ζωντανοί στο Κύτταρο – Σκηνές Ροκ» να παίζει και να ροκάρει με τον Πουλικάκο. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και κυρίως στον Θείο Νώντα που χάνει σήμερα τον πιο παλιό του φίλο. Ο Πολύτιμος ήταν 88 ετών. Μεγάλη απώλεια για την ελληνική μουσική».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fantonis.bosko%2Fposts%2F4200649690055073&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA