Πέθανε ο θρύλος της ελληνικής ροκ σκηνής Δημήτρης Πολύτιμος. Ο πιανίστας που έκανε support στους Rolling Stones το 1967 και φιλοξένησε τον Έρικ Κλάπτον, καλός φίλος του Δημήτρη Πουλικάκου και του Άλκη Παναγιωτίδη, πέθανε σε ηλικία 88 ετών.
Διαβάστε ακόμη: Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο - αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για το «crazy girl»
Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοΐτης αναφέροντας «Ο Δημήτρης Πολύτιμος δεν είναι πια ανάμεσα μας. Δεν μπορώ να γράψω τίποτα, τον είχα γνωρίσει, είχα πάει στο σπίτι του, μου’χε δώσει αρχειακό υλικό. Τη στενοχώρια της είδησης μαλακώνει κάπως η σκέψη πως τον κατέγραψα στο ντοκιμαντέρ «Ζωντανοί στο Κύτταρο – Σκηνές Ροκ» να παίζει και να ροκάρει με τον Πουλικάκο. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και κυρίως στον Θείο Νώντα που χάνει σήμερα τον πιο παλιό του φίλο. Ο Πολύτιμος ήταν 88 ετών. Μεγάλη απώλεια για την ελληνική μουσική».
- Ο αντικαταστάτης του Νίκου Στραβελάκη στο 10 Παντού: Τι συνέβη στον γνωστό δημοσιογράφο
- «Δεν φεύγουμε με θυμό…»: Αποχαιρετά τα Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια μετά από δύο χρόνια
- Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία - «Πάνω από όλα είμαστε γονείς»
- Μαρία Σολωμού: Έδειξε το «Σ' αγαπώ» που της είχε γράψει ο Μάριος Αθανασίου σε χαρτοπετσέτα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.