Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς. Ο θρυλικός μουσικός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου και εξέπνευσε την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, σύμφωνα με τον ατζέντη του Μπέρναρντ Ντόχερτι. 

«Ο Τσάρλι ήταν αγαπητός σύζυγος, πατέρας και παππούς καθώς επίσης και μέλος των Rolling Stones, ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ της γενιάς του», ανέφερε ο Ντόχερτι. Υπενθυμίζεται πως ο Γουάτς είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετέχει στην περιοδεία των Rolling Stones το 2021 λόγω προβλήματος υγείας, ενώ στις αρχές Αυγούστου είχε εγχειριστεί και χρειαζόταν ξεκούραση. Ο Τσάρλι ήταν μέλος των Rolling Stones από το 1963. Μαζί με τον Μικ Τζάγκερ και τον Κιθ Ρίτσαρντς ο Τσάρλι Γουάτς ήταν αυτός που είχε συμμετάσχει σε όλες τις ηχογραφήσεις άλμπουμ. 

Μικ Τζάγκερ, Μπράιαν Τζόουνς και Κιθ Ρίτσαρντς γνώρισαν τον Τσάρλι Γουάτς το 1962 όταν έπαιζε ντραμς σε κλαμπ του Λονδίνου και του ζήτησαν να γίνει μέλος του συγκροτήματος. Ο Γουάτς παντρεύτηκε την Αν Σέπερντ το 1964 και οι δυο τους ήταν ζευγάρι μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή. Οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη, την Σεραφίνα. Κάποτε ο ντράμερ είχε δηλώσει πως στην προσωπική του ζωή δεν έχει καμία σχέση με το στερεότυπο του ροκ σταρ και «τη δεκαετία του '70 επιχείρησα να αφήσω μούσια και... εξαντλήθηκα προσπαθώντας». Ωστόσο παραδέχτηκε πως είχε εθιστεί στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά ενώ ισχυρίστηκε πως σταμάτησε τις καταχρήσεις διότι η σύζυγός του ήταν έτοιμη να τον εγκαταλείψει. 

Γροθιά στον Τζάγκερ 

Τη δεκαετία του '80 ο Μικ Τζάγκερ τηλεφώνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Τσάρλι Γουάτς τα μεσάνυχτα και του είπε «που είναι ο ντράμερ μου;». Τότε ο Γουάτς σηκώθηκε από το κρεβάτι του, ξυρίστηκε, ντύθηκε με κοστούμι, γυάλισε τα παπούτσια του και πήγε στο δωμάτιο του Μικ Τζάγκερ. Του έδωσε μία γροθιά στο πρόσωπο και του είπε «μην με αποκαλέσεις ξανά "ντράμερ μου". Είσαι ο γ......ς τραγουδιστής μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA