ΜΟΥΣΙΚΗ
10/11/2021 14:40

Χρήστος Κυριαζής: Οταν σάρωνε με το «Εχω κλάψει» για τα μάτια της Βάνας Μπάρμπα

Ο Χρήστος Κυριαζής έζησε έναν έρωτα με τη Βάνα Μπάρμπα για περίπου δύο χρόνια, αυτός ο έρωτας τον σημάδεψε, αλλά ο χωρισμός του στοίχισε και έτσι έγραψε την επιτυχία «Εχω Κλάψει»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Χρήστος Κυριαζής: Οταν σάρωνε με το «Εχω κλάψει» για τα μάτια της Βάνας Μπάρμπα
Πηγή: NDP
Ανάγνωση:

«Εχω κλάψει, για πολλές γυναίκες έχω κλάψει, μα για σένα πιο πολύ»... Με αυτό το τραγούδι ο Χρήστος Κυριακής μιλούσε για έναν μεγάλο έρωτα της ζωής του, έναν έρωτα που τον σημάδεψε, αυτόν με τη Βάνα Μπάρμπα. Ο Χρήστος Κυριαζής, ο επιπλοποιός από τον Πειραιά, που μάγεψε με τις επιτυχίες του αρκετές γενιές, «έσβησε» τα ξημερώματα της Τετάρτης, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ομως, οι επιτυχίες του δεν θα «σβήσουν», γιατί ο Χρήστος Κυριαζής είχε μάθει να γράφει για τον έρωτα και να «μιλά στις καρδιές» όλων μέσα από τη μουσική του.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Κυριαζής: Ο επιπλοποιός που άρχισε από τη ροκ και υπέγραψε μεγάλες επιτυχίες

Στα τραγούδια του πάντα πρωταγωνιστούσε μια γυναίκα. Δεν είναι τυχαίο ότι το τραγούδι «Εχω Κλάψει», το είχε γράψει για έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής του. Και μπορεί αυτός ο έρωτας με την Βάνα Μπάρμπα να μην κράτησε για πολύ, αλλά τα δύο χρόνια ήταν αρκετά ώστε η ηθοποιός να σημαδέψει τη ζωή του. Ο Χρήστος Κυριαζής, εμπνευσμένος από το πάθος και τον χωρισμό του με τη Βάνα Μπάρμπα, τραγουδούσε το «Εχω Κλάψει».

Κανείς, βέβαια, δεν ήξερε ότι 24 χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2016 ο Χρήστος Κυριαζής θα αφιέρωνε live αυτή του την επιτυχία στη Βάνα Μπάρμπα. Εκείνη είχε πάει τον Νοέμβριο του 2016 στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο Χρήστος Κυριαζής και βρέθηκε να τραγουδά μαζί του το τραγούδι που ήταν αφιερωμένο σε εκείνη.

Χρήστος Κυριαζής: «Εχω κλάψει για γυναίκα, δεν είναι ντροπή»

«Έχω αγαπηθεί πολύ και έχω πληγωθεί πολύ. Φυσικά και έχω κλάψει για γυναίκα, δεν είναι ντροπή. Αλλά αυτό δεν είναι και το νόημα της ζωής; Τι θα ήταν η ζωή χωρίς τις γυναίκες;... Έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή», έλεγε σε παλαιότερες συνέντεύξεις του ο Χρήστος Κυριαζής, ο οποίος κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκτός από τη σχέση του με τη Βάνα Μπάρμπα.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές», είχε πει για τη σχέση αυτή η Βάνα Μπάρμπα.

Μετά τον χωρισμό του από τη Βάνα Μπάρμπα, ο Χρήστος Κυριαζής έφτιαξε ξανά τη ζωή του, καθώς όπως είχε αποκαλύψει: «Με βρήκε εκείνη! Ήταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΧΕΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ