Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια συνεργασία που δύσκολα θα περίμενε κάποιος έχουν στα σκαριά οι αμερικανοί ηγέτες του epic metal, Manowar οι οποίοι, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να την παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό αφού στις 22 Ιουνίου 2022 θα εμφανιστούν μπροστά στο ελληνικό κοινό στο πλαίσιο του Release Athens.

Οι Manowar, λοιπόν, ετοιμάζουν νέο project το οποίο θα αφορά τις περιπέτειες του Οδυσσέα και επιστράτευσαν τον Κωνσταντίνο και τον Κώστα Καζάκο αλλά και τον frontman των Rotting Christ, Σάκη Τόλη, για να δώσουν ελληνικό χρώμα! Οι Manowar εμπνεύστηκαν από την Οδύσσεια και ζήτησαν από τον Κώστα Καζάκο να βάλει μέσα στο νέο κομμάτι τους την εκπληκτική φωνή του υποδυόμενος τον Οδυσσέα και, μάλιστα, με αρχαίο κείμενο. Αντίστοιχα, ο γιoς του Κωνσταντίνος Καζάκος θα υποδυθεί τον Τηλέμαχο. Από την πλευρά του ο εμβληματικός frontman των Rotting Christ, μαζί με δική του ομάδα ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της μετάφρασης από τα αγγλικά στα αρχαία ελληνικά και είχε πολύτιμη συνεισφορά στις ηχογραφήσεις της πρόζας.

Στη συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, στην οποία κεντρική μορφή ήταν ο ηγέτης των Manowar, Joey DeMaio, τόσο ο Κωνσταντίνος Καζάκος όσο και ο Σάκης Τόλης δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. «Είμαι φανατικός του metal και όταν ήρθε η πρόταση φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» τόνισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ενώ από την πλευρά του ο Σάκης Τόλης είπε πως «μιλάμε για τους Manowar, μία από τις top-5 μπάντες όλων των εποχών. Ήταν πρόκληση, σίγουρα. Ο DeMaio είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας αλλά αποδείχθηκε και φοβερός σκηνοθέτης. Ο τρόπος που καθοδηγούσε τους ηθοποιούς μας ενέπνευσε, ο άνθρωπος το ζούσε».

Τέλος ο Joey DeMaio, τόνισε, μεταξύ άλλων, «το κείμενο με ανατρίχιασε. Και όχι μόνο εμένα. Οι ηθοποιοί έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ. Πιστεύω ότι και οι Ελληνες fans θα το απολαύσουν όσο και εμείς. Υπόσχομαι μία συναυλία που θα είναι μία διαφορετική εμπειρία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA