Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγους μήνες μετά την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision, η Stefania επιστρέφει δισκογραφικά με την διασκευή μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του '80, του θρυλικού τραγουδιού «Words».

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021 - Στεφανία Λυμπερακάκη: Ο σχεδιαστής του πανάκριβου ρούχου της δε θα πληρωθεί

Η νεαρή Ελληνίδα αποτελεί μια από τις ελάχιστες τραγουδίστριες παγκόσμια στην οποία δίνεται η άδεια επανεκτέλεσης του κομματιού. Οι δημιουργοί του μάλιστα αποφάσισαν μετά από 40 χρόνια να ξανά γράψουν μέρος των στίχων ώστε να ταιριάζουν με την φρέσκια εκδοχή του τραγουδιού που ετοίμασε για την Stefania ο γνωστός Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, Δημήτρης Κοντόπουλος. 

H Stefania θα παρουσιάσει το Words για πρώτη φορά στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του φετινού Madwalk, ενώ στην Κύπρο η νεαρή pop σταρ θα το ερμηνεύσει κατά την διάρκεια της τελετής των βραβείων Super Music Awards τα οποία και θα παρουσιάσει μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά. 

Την κυκλοφορία του single, που υπογράφουν οι Robert Fitoussi, Martin Kupersmith και Louis Yaguda, συνοδεύει Lyric Video σε πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Σπίνου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA