Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κλείνει τα 40 χρόνια ζωής σε μια χρονιά που κέρδισε εκ νέου την ανεξαρτησία της. Πλέον, έχει τον έλεγχο της περιουσίας της που υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια και τελικά έχει την ελευθερία να πάρει τις δικές της ιατρικές και προσωπικές αποφάσεις μακριά από τον πατέρα της για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.  

Είναι μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή της Σπίαρς, η οποία μίλησε δημόσια σε ανοιχτό δικαστήριο για πρώτη φορά τον Ιούνιο - κάνοντας μια δήλωση-βόμβα στην οποία περιέγραψε τη νομική ρύθμιση ως καταχρηστική και κατηγόρησε ως υπεύθυνο τον πατέρα της. Τον Ιούνιο, η ποπ σταρ, είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η συμφωνία, η οποία της αφαίρεσε τον έλεγχο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής της, την είχε... τραυματίσει και είχε ζητήσει να τελειώσει χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε επιπλέον ψυχολογικές αξιολογήσεις.

https://www.instagram.com/p/CWW7vvGpUmB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την δικαίωση η πριγκίπισσα της ποπ ανέβασε στο Twitter τους θαυμαστές της να πανηγυρίζουν έξω από το δικαστήριο και έγραψε : «Καλέ μου Θεε, αγαπάω τους θαυμαστές μου τόσο πολύ, είναι τρελό. Νομίζω θα κλαίω για το υπόλοιπο της ημέρας!!! Η καλυτερη ημέρα» 

 

https://twitter.com/britneyspears/status/1459294347506028546?ref_src=twsrc^tfw

To Νοέμβριο η Μπρίτνεϊ, πιο δυνατή από ποτέ, μετά το οριστικό τέλος στην κηδεμονία της, ανήρτησε βίντεο στα social media και μίλησε στους θαυμαστές της για τη νίκη - ορόσημο στο δικαστήριο. 

Ξεκίνησε εισάγοντάς μας στη νέα της ζωή. Τι κάνει τώρα;

«Ήμουν σε κηδεμονία για 13 χρόνια», ξεκίνησε. «Είναι πολύς καιρός για να είσαι σε μία κατάσταση που δε θέλεις να είσαι. Είμαι ευγνώμων, ειλικρινά, για κάθε μέρα, για το ότι μπόρεσα να πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, και για το ότι μπόρεσα να ανεξαρτητοποιηθώ και να νιώσω γυναίκα, και που πήρα κάρτα ΑΤΜ, που είδα μετρητά για πρώτη φορά, που μπόρεσα να αγοράσω κεριά. Είναι τα μικρά πράγματα για εμάς τις γυναίκες, που όμως κάνουν τεράστια διαφορά και είμαι ευγνώμων για αυτό. Είναι ωραίο. Είναι πολύ ωραίο».

Παρότι μίλησε ανοιχτά στο παραπάνω βίντεο, εξέφρασε την επιθυμία της να μιλήσει και στην Oprah Winfrey. «Μπορεί να σας δώσω μία ιδέα από τις σκέψεις μου πριν ξεκαθαρίσω τα πράγματα στην Oprah», έγραψε μάλιστα, κάτω από το post της.

H Britney εξήγησε ότι δε θέλει να την αντιμετωπίζουν σαν θύμα, αλλά σαν υπέρμαχο όλων εκείνων που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. «Δεν είμαι θύμα», τόνισε. «Zούσα με θύματα όλη μου τη ζωή ως παιδί. Γι’ αυτό έβγαινα από το σπίτι  και δούλευα σαν σκυλί για 20 χρόνια. Είμαι εδώ για να παλέψω για τους ανθρώπους  με πραγματικές αναπηρίες και πραγματικές ασθένειες. Είμαι μία πολύ δυνατή γυναίκα, οπότε μπορώ μόνο να φανταστώ τι έχει προκαλέσει το σύστημα σε αυτούς τους ανθρώπους. Οπότε ελπίζω ότι η ιστορία μου θα κάνει τη θόρυβο και θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το σάπιο σύστημα».

https://www.instagram.com/reel/CW9VR02rokr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι βραβευμένη με Γκράμι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και ενός MTV Video Vanguard Award των MTV VMA και ενός Ultimate Choice Award των Teen Choice Awards και ενός Millenium Billboard Award για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Κατέχει το ρεκόρ του καλλιτέχνη, εν ζωή, με τα περισσότερα μουσικά βραβεία παγκοσμίως. Είναι γνωστή ως το μεγαλύτερο ποπ είδωλο της γενιάς της και της έχει δοθεί ο τίτλος Πριγκίπισσα της Ποπ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA