Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο ερωτικό ειδύλλιο φαίνεται πως ταράζει τα νερά της showbiz, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Χριστίνα Παπαδέλη που πρόσφατα χώρισε με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα, είναι ξανά ερωτευμένη! Οπως μετέδωσε η εκπομπή Love it του ΣΚΑΪ, το γνωστό μοντέλο, διασκέδασε πρόσφατα στο πλάι ενός νέου διάσημου λαϊκού τραγουδιστή και ήταν αρκετά εκδηλωτική. 

Διαβάστε ακόμη: Μαριαλένα Ροζάκη: Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη, είχα χωρίσει με τον σύντροφό μου

Οι δυο τους βρέθηκαν την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Κολωνάκι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για τις σχέσεις του αν και ο ίδιος αποφεύγει να μιλάει δημόσια για την προσωπική του ζωή. Ετσι, η Χριστίνα Παπαδέλη γυρίζει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο Μάστορα. Το μοντέλο και χορεύτρια που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το «My Style Rocks», φαίνεται πως ήδη αποτελεί ζευγάρι με τον τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα ανέφεραν στην εκπομπή: «Την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς η Χριστίνα Παπαδέλη εθεάθη σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι να διασκεδάζει με πολύ γνωστό λαϊκό τραγουδιστή. Δεν χόρευαν μόνο. Ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής κρατάει χαμηλούς τόνους. Η Χριστίνα τη βραδιά αυτή ήταν περισσότερο εκδηλωτική σε σχέση με τον τραγουδιστή. Είναι πολύ ντροπαλός και χαμηλών τόνων γενικότερα στην προσωπική του ζωή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA