Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλοί είναι αυτοί πουν το αποκαλούν «το άλμπουμ της χρονιάς»! Το σίγουρο είναι ότι ο νέος SNIK κυκλοφόρησε μόλις σήμερα Παρασκευή (14/1) και ο κορυφαίος εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, επιστρέφει με νέα τραγούδια στο άλμπουμ που έχει τίτλο «1987». Ο δημοφιλέστερος hitmaker της γενιάς του και εκ των κορυφαίων στα charts, κυκλοφορεί μόλις το 2ο προσωπικό ολοκληρωμένο του άλμπουμ και ήδη βρίσκεται στο εξώφυλλο της New Music Friday Greece editorial playlist στο Spotify.

Διαβάστε ακόμη: Snik: Η πρώτη μετάδοση του νέου του album «1987»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, γνωστός ως SNIK, κυκλοφόρησε σήμερα το νέο του άλμπουμ με τίτλο 1987 που είναι η χρονολογία γέννησης του και οι πρώτες αντιδράσεις αναφέρουν πως έχει αφήσει πίσω το μοτίβο του «gangsta rap» και του φλεξαρίσματος σε μια σχεδόν ποπ στροφή.

Βέβαια, η ισχυρή παρουσία του στη μουσική βιομηχανία αποδεικνύεται τόσο με τις εκατοντάδες sold out εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, όσο και με τα νούμερα του πλατινένιου πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του. Εξάλλου, το «TopBoy», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020, μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 60.000.000 streams στο Spotify και των 120.000.000 views στο YouTube.

Ετσι, το «1987» περιλαμβάνει στο σύνολο 11 ολοκαίνουργια τραγούδια, ανάμεσά τους και συνεργασίες με κορυφαίους εκπρόσωπους της τραπ -και όχι μόνο- σκηνής όπως οι Rack, Toquel, Marseaux, Vlospa, Salva, Gameboy και Phen.

Το άλμπουμ «1987» του SNIK κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company και ήδη το πρώτο track κλέβει την παράσταση με το όνομα: Rihanna:

1. Rihanna

2. NANA feat. Rack

3. Maria feat. Salva

4. Diosa feat. Gameboy

5. Miami feat. Marseaux

6. Moonwalk feat. VLOSPA

7. Criminal feat. Salva

8. 1987

9. Kobe feat. TOQUEL

10. You And Me

11. TV feat. Phen

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA