Μόλις 24 ώρες πριν την πρώτη συναυλία μετά που θα έδινε μετά από πέντε χρόνια, η Adele ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram και σε αυτό, κλαίγοντας, ανακοίνωσε πως δε θα πραγματοποιηθεί το show διότι η μισή ομάδα της νοσεί από κορονοϊό και όσο κι αν προσπάθησαν δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν όλα όσα έπρεπε!
«Συγγνώμη, είναι η τελευταία στιγμή. Είμαι τόσο αναστατωμένη και ντρέπομαι πραγματικά και λυπάμαι πολύ για όλους όσους ταξίδεψαν ξανά. Ήταν αδύνατο να τελειώσω την παράσταση. Είμαι ξύπνια για 30 ώρες αλλά απλά ο χρόνος τελείωσε» είπε κλαίγοντας η διάσημη τραγουδίστρια και υποσχέθηκε πως όσες συναυλίες αναβληθούν θα επαναπρογραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η Adele επρόκειτο να τραγουδήσει στην πρώτη από τις 24 προγραμματισμένες παραστάσεις στο ξενοδοχείο Caesars Palace, σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου. Είχε προγραμματίσει να κάνει δύο συναυλίες κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Απρίλιο. Για κάθε μία από αυτές τις εμφανίσεις της η αμοιβή της άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ καθώς όλα σχεδόν τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι βραδιές ήταν ήδη sold out με τις τιμές να αγγίζουν ακόμα και τα 15.000 δολάρια!
Θα ήταν οι πρώτες ζωντανές συναυλίες της εδώ και πέντε χρόνια, ενώ μαζί με δύο «ραντεβού» στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, ήταν και οι μοναδικές συναυλίες που έχει ανακοινώσει για την προώθηση του τέταρτου άλμπουμ της.
- Η πιο ανατρεπτική ταβέρνα της Ελλάδας κρύβεται σε ένα μικρό νησί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο «The Voice»
- Καιρός: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Αναλυτική πρόγνωση
- Θάνατος Μαζωνάκη: Άρση απορρήτου για τις τρεις εργαζόμενες στο ιατρείο - Το άλλοθι που «έχτιζε» ο γιατρός
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.