Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αλβανία με τη Ronela Hajati ξεσήκωσαν το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/5) στο Pala Olimpico του Τορίνο της Ιταλίας για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, ενώ στο φινάλε της εμφάνισή της έκανε όλα τα media να ασχοληθούν μαζί της, σχηματίζοντας τον αετό με τα χέρια της.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Η τραγουδίστρια της Αλβανίας σχημάτισε τον αετό πάνω στη σκηνή

Η Ronela Hajati δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Σαββάτου στις 14 Μαΐου, απογοητεύοντας τους χιλιάδες φαν της που περίμεναν να τη δουν για ακόμη μια φορά.

Παρόλα αυτά, η ίδια λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision έστειλε το δικό της μήνυμα στους φαν της μέσω Instagram

https://www.instagram.com/p/CdZL00QscMr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ακόμη κι αν περνούσα στον τελικό θα ήμουν τελευταία, το ξέρω. Όμως, η αγάπη που έλαβα ήταν τεράστια. Κέρδισα τη Eurovision γιατί κέρδισα το κοινό. Και το κοινό είναι πάντα σωστό. Σας αγαπώ», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της μαζί με τα μέλη της αλβανικής αποστολής η Ronela. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA