Μενού
  • Α-
  • Α+

Επέστρεψαν από την Ιταλία και το Τορίνο η Αμάντα Γεωργιάδη που κατέκτησε την 8η θέση στο τελικό της Eurovision 2022, αλλά και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, η Αμάντα Γεωργιάδη μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό και την εμπειρία της, ενώ ανέφερε ότι αισθάνεται περήφανη για την 8η θέση.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022 - Ανδρομάχη: «Είναι δικό μου θέμα εάν είχα τις δύσκολες μέρες μου»

«Νιώθω καλά, είμαι περήφανη και ελπίζω να είναι και οι Ελληνες», είπε η Αμάντα Γεωργιάδη. «Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “οκ θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι Είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα», είπε.

Νωρίτερα, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα:

https://www.instagram.com/p/CdlAGCYIxRB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη. Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους θαυμαστές και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους - είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA