Μενού
  • Α-
  • Α+

Και δεύτερο επεισόδιο στα MAD VMA 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do ανάμεσα στους τράπερς Light και Trannos μετά την είσοδό τους στην απονομή. Σημειώνεται, ότι είχαν απομακρυνθεί, επειδή υπήρξε άγρια συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν... καρέκλες. Έντονη αποδοκιμασία από τον κόσμο, ενώ ο παρουσιαστής της διοργάνωσης, Θέμης Γεωργαντάς, αναγκάστηκε να ζητήσει ξανά συγγνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, η Ελενα Παπαρίζου παραλίγο να... γρονθοκοπηθεί από τα νέα επεισόδια. 

Διαβάστε ακόμη: MAD VMA 2022: Αγριος καυγάς ανάμεσα σε Trannos και Light - Διακόπηκε η διοργάνωση

Η αποδοκιμασία του κόσμου ήταν έντονη, ζητώντας με συνθήματα να απομακρυνθούν αμέσως οι τράπερ από την απονομή. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε να απομακρυνθούν ευγενικά.

Ο Trannos επέστρεψε μετά από τη δεύτερη συμπλοκή και αποθεώθηκε από ανήλικους που παρευρίσκονται στην απονομή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, στη δεύτερη συμπλοκή υπήρχε και ανάμειξη του Snik, κάτι που έφερε την αποδοκιμασία του κόσμου, καθώς οι τσακωμοί των τράπερ «χαλούσαν» την μουσική βραδιά. 

Μετά και την δεύτερη διακοπή σε λίγη ώρα, η απονομή των βραβείων συνεχίζεται κανονικά, αλλά τίποτα δεν προεξοφλεί ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρων απρόοπτα, καθώς το κλίμα είναι τεταμένο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA