ΜΟΥΣΙΚΗ
23/06/2022 02:26

Μιχάλης Μυτακίδης: Το έντεχνο είναι πολύ πιο υποκριτικό από την trap - Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα

Άγριο ξέσπασμα του Μιχάλη Μυτακίδη (B.D. Foxmoor) των Active Member κατά των καλλιτεχνών του έντεχνου για τους οποίους τόνισε πως το συγκεκριμένο είδος μουσικής «ήρθε με φόρα γεμάτο ατάλαντους τύπους και μουσικά και στιχουργικά και ερμηνευτικά»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μιχάλης Μυτακίδης: Το έντεχνο είναι πολύ πιο υποκριτικό από την trap - Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα
Πηγή: ΑΝΤ1
Ανάγνωση:

Καταπέλτης κατά του έντεχνου και των καλλιτεχνών που υπηρετούν το συγκεκριμένο είδος μουσικής εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor) των Active Member ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

«Τα παιδιά πέφτουν στο overload της εποχής τους και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να έχουν επιλογές. Ένα παιδί μπορεί να καταστραφεί αν δεν έχει επιλογή. Αν η trap είναι επιλογή του κόσμου σεβαστό. Το κακοφορμισμένο ροκ πού το βάζεις; Το έντεχνο είναι πολύ πιο υποκριτικό από αυτά τα παιδιά. Τους έχω γνωρίσει όλους, τους φτύνω στα μούτρα όλους. Δεν θέλω να δω κανέναν.

Είμαι ένα παιδί μεγαλωμένος με συνθέτες. Παίρναμε έναν δίσκο και έλεγε συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και από κάτω με μικρά γράμματα Γιώργος Νταλάρας π.χ. Το μέγεθος ήταν ο συνθέτης κι ο στιχουργός» τόνισε ο Μιχάλης Μυτακίδης και πρόσθεσε:

Video Loading...

«Τώρα το έντεχνο τι έκανε; Ήρθε με φόρα γεμάτο ατάλαντους τύπους και μουσικά και στιχουργικά και ερμηνευτικά – καμιά φορά αυτοί που είναι στα μαγαζιά της παραλίας είναι perfomer, o Μαζωνάκης για παράδειγμα είναι perfomer. Με αυτούς υπάρχει ένα ανοιχτό μέτωπο, έκαναν πολύ καλό στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας, τους τη χρωστάω και θα με έχουν πάντα απέναντι. Δεν κρατάω κανέναν γιατί στην πορεία θα γίνουν έτσι κι αυτοί. Όσοι ήταν μπροστάρηδες να καλύψουν τον διαχωρισμό του κόσμου δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ. Το κάνανε σημαία τους. Αυτό που σου λέω μου κάνει εμπορικά πολύ μεγάλη ζημιά. Η μεγαλύτερη καλλιτέχνης στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι η Γιώτα Γιάννα. Σαν ερμηνεύτρια. Τέτοια ψυχή δεν έχω δει σε κανέναν από αυτούς και είναι ένα ανθρωπάκι τόσο δα.

Τιμώ τους συνθέτες μας, τους στιχουργούς μας, τους ποιητές μας. Από εκεί τι να τιμήσω; Την εμμονή τους να βγάλουν χρήματα να την τιμήσουμε και το ότι δεν αφήνουν χώρο σε κανέναν.Θα γίνω πολύ κακός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ACTIVE MEMBER ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ