Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Ξιαρχό φάνηκε κάποια στιγμή μέσα στην αναμπουμπούλα και τον κακό χαμό που επικρατούσε με τους Snik - Light και τις προσωπικές τους ασφάλειες να επιδίδονται σε... αγώνες πυγμαχίας, να παίρνει την Τάμτα πάνω από τη σκηνή, καθώς την ώρα που ξέσπασε ο καυγάς, η χαρισματική performer έδινε το δικό της σόου για τα μάτια των χιλιάδων υγειών θεατών που κατέκλυσαν το κλειστό του tae kwon do στο Φάληρο για τα Mad vma 2022.

Ο Ξιαρχό εξήγησε γιατί έγινε αυτό το σκηνικό μιλώντας αργότερα στις κάμερες. «Καθόμουν κάτω από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο ξύλο, εγκληματικό.  Γι αυτό ανέβηκα στο stage να πάρω την Τάμτα. Είδα κάποιον από κάτω ακριβώς από την Τάμτα να βγάζει όπλο. Ανέβηκα, της το είπα στο αυτί και γι αυτό με ακολούθησε» είπε χαρακτηριστικά.

«Οταν βλέπω την Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να πέφτει πάνω στις καρέκλες, όταν τη βλέπω μετά να τρέμει και να μην μπορεί να συνέλθει. Καλά έκανε και δεν ανέβηκε, όλοι έπρεπε να φύγουν» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA