Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε τράπερ στο stage των Mad Video Music Awards 2022, που μετατράπηκε σε... ρωμαϊκή αρένα! Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε με θυμό τα όσα έγιναν στα MAD VMA 2022, ενώ αναρωτήθηκε «πως είναι δυνατόν τα νέα παιδιά να έχουν ως πρότυπα αυτούς τους τύπους».

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή έγραψε στην ανάρτησή της στο Twitter:

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πως είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σ’ αυτή την γιορτή της μουσικής; πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA