ΜΟΥΣΙΚΗ
25/06/2022 16:28

Δημήτρης Αρβανίτης: Μηδενικοί τύποι Snik και Light - Τι είπε για τον Γιώργο Τράγκα

«Ο Snik και ο Light είναι δύο τυχαίοι και μηδενικοί τύποι, τα τραγούδια τους είναι… ξερασματικά. Θα μείνω στο γεγονός ότι αυτά τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν μπράβους», ανέφερε ο Δημήτρης Αρβανίτης - Τι δήλωσε ο σκηνοθέτης για τον Γιώργο Τράγκα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Δημήτρης Αρβανίτης: Μηδενικοί τύποι Snik και Light - Τι είπε για τον Γιώργο Τράγκα
(πηγή: NDP)
Ανάγνωση:

Για τον ξυλοδαρμό του Snik με τον Light, το κίνημα Metoo αλλά και τον Γιώργο Τράγκα μίλησε στην εκπομπή Open Weekend ο Δημήτρης Αρβανίτης. «Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως. Ο Snik και ο Light είναι δύο τυχαίοι και μηδενικοί τύποι, τα τραγούδια τους είναι… ξερασματικά. Θα μείνω στο γεγονός ότι αυτά τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν μπράβους. Ήταν ένα τριτοκοσμικό σκηνικό, καλά έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες κι έφυγαν», ανέφερε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Διαβάστε ακόμη: Snik - Light: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον ξυλοδαρμό στα MAD VMA

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Υπάρχουν ηθοποιοί που σηκώνουν τη φωνή, αλλά και σκηνοθέτες. Κι εγώ σηκώνω τη φωνή μου και γίνομαι άδικος κάποιες φορές. Έχω μετανιώσει πολλές φορές που φώναξα σε συναδέλφους μου. Έχω σώσει όμως και καταστάσεις. Ηθοποιοί άνοιγαν το στόμα τους και δεν ήξεραν τι έλεγαν, ερχόντουσαν αδιάβαστοι και δημιουργούσαν πρόβλημα».

Video Loading...

Όσον αφορά τον Γιώργο Τράγκα, ο Δημήτρης Αρβανίτης ανέφερε: «Κι εγώ έχω φύγει από εκπομπή. Με φώναξε ο Μίνωας Κυριακού να κάνω εκπομπή με τον Τράγκα. Ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχα από άνθρωπο που συνάντησα ποτέ στη ζωή μου. Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε μέτρο σε τίποτα. Είχε μανία με τα λεφτά.

Συμπεριφερόταν τρομακτικά άσχημα στους συνεργάτες μου, ήταν βίαιος. Ήταν φιλοχρήματος, έβαζε το χέρι στην τσέπη και χάιδευε τα λεφτά. Μπορεί να έχει πεθάνει, αλλά αν με ρωτάτε ακόμα και τώρα τι είναι το πιο άσχημο βιωματικά που έχω περάσει στην τηλεόραση, είναι αυτό το τρίμηνο που αναγκάστηκα να είμαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο».

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
SNIK LIGHT ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ