Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μοναδική συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/6) στο κατάμεστο Ηρώδειο, με θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να δίνουν το παρών, μεταξύ των οποίων οι Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Tabitha Fair, Justin Benlolo, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Λεμπέσης. Ολοι ένωσαν τις φωνές τους, καθώς η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και την υποστήριξη του #ReuniteParthenon, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε ακόμη: Γλυπτά Παρθενώνα: Αλις Κούπερ, Ρίτα Γουίλσον, Σάκης Ρουβάς στο Μουσείο της Ακρόπολης πριν τη μεγάλη συναυλία

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Livin’ On A Prayer», «You Give Love A Bad Name», «I Hate Myself For Loving You», »Dude Looks Like A Lady», «Poison» και «I Was Made For Lovin’ You» είναι μερικές από τις επιτυχίες που ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κατάμεστο Ηρώδειο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου.

https://streamable.com/od6fqf

Νωρίτερα ο Αλις Κούπερ, η Ρίτα Γουίλσον χωρίς τον Τομ Χανκς, ο Ντέσμοντ Τσάιλντ, οι The Rasmus,ο Kip Winger, ο Chris Willis, ο Andreas Carlsson, η Tabitha Fair, ο Φοίβος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης ξεναγήθηκαν από τον γενικό διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης, καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη, στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου με αφορμή την συναυλία που πραγματοποιήθηκε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Ο θρυλικός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child ήρθε στην Ελλάδα και ένωσε τις δυνάμεις του με πασίγνωστα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σε μία μοναδική συναυλία-αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό.

Η μεγάλη αγάπη του για τη μουσική και την Ελλάδα γέννησε την ιδέα της συναυλίας, με σκοπό την ανάδειξη του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και την προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA