Η ΕΡΤ είχε θέσει προθεσμία για την υποβολή προτάσεων για την Ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2023, η οποία έληξε και συνολικά 106 καλλιτέχνες δήλωσαν συμμετοχή! Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@Star», υπάρχει ήδη φαβορί για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision. Η επικρατέστερη συμμετοχή, που είναι πολύ κοντά να κλείσει την τελική συμφωνία, είναι η Μόνικα Χριστοδούλου. Η Μόνικα είναι γνωστή για τις μελωδικές συνθέσεις της, με επιρροές από Χατζηδάκι. Η ίδια έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις στο Ηρώδειο και στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου.
Διαβάστε ακόμη: Η Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το MEGA» - Η ανακοίνωση του σταθμού
Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο με ποιους θα συνεργαστεί η Μόνικα, στην περίπτωση που επιλεγεί για τον διαγωνισμό. Πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Star, είναι να κινηθεί μουσικά στο γνώριμο ύφος της.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.