Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απώλεια του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ είναι μια πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ για τη Βανέσα και τη μεγάλη κόρη τους Νατάλια Μπράιαντ, αλλά και για όλους τους συγγενείς τους. Για τις δύο μικρές κόρες, την 4χρονη Μπιάνκα και την 21χρονη Κάπρι, η ηλικία τους και η μικρή διάρκεια ζωής που είχαν με τον μπαμπά και την αδερφή τους ίσως τις βοηθήσει να εγγράψουν διαφορετικά αυτή την απώλεια.

Σε κάθε περίπτωση, η μαμά τους Βανέσα φροντίζει ώστε να μη βγει ποτέ από τη μνήμη τους τόσο ο Κόμπι Μπράιαντ όσο και η Τζιάνα και στο πλαίσιο αυτό, τις έντυσε με τις φανέλες που φέρουν τα δύο νούμερα της καριέρας του Κόμπι και ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram που είναι ταυτόχρονα γλυκιά και συγκινητική. Η Μπιάνκα φοράει τη σκούρα εμφάνιση με τις κίτρινες ρίγες και τον αριθμό 8 και η Κάπρι φοράει την κίτρινη με τα μοβ στοιχεία και τον αριθμό 24.

Η Κάπρι μάλιστα, η οποία ήταν ουσιαστικά νεογέννητη όταν πέθανε ο μπαμπάς κι η αδερφή της και δεν τους έζησε καθόλου, έχει το χαμόγελο και το περπάτημα του μπαμπά της, σύμφωνα με τη Βανέσα. Πάντως, τα δύο κοριτσάκια φαίνονται λες και γεννήθηκαν δίδυμα, σαν να μην έχουν 2 χρόνια διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CNqkNAmDkU7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA