Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οπαδοί των Σανς είχαν βγάλει τις... σκούπες μετά το 2-0 του Φίνιξ επί των Μπακς στους τελικούς των playoffs του NBA κι ονειρεύονταν αήττητο πρωτάθλημα, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του, αποφάσισαν να τους κάνουν να μείνουν με τη χαρά... Μάλιστα, το Μιλγουόκι έφερε τούμπα τη σειρά και πλέον, υποδέχεται στο σπίτι του τον Κρις Πολ και τους συμπαίκτες του με στόχο να γίνουν οι πρώτοι των πρώτων τη φετινή χρονιά.

Ο Greek Freak είναι ο άνθρωπος των τελικών μέχρι στιγμής για τα «Ελάφια», καθώς στο προηγούμενο ματς έσβησε τα φώτα στον Εϊτον και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του που ισοφάρισε σε 2-2 και τα ξημερώματα υποδέχθηκε την ασίστ του Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος έπαιξε σπουδαία άμυνα, έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλό του κι έτρεξε το γήπεδο για να πασάρει στον Αντετοκούνμπο που ανάγκασε το Footprint Center να σιγήσει και να κλείσει τα μάτια όταν ξεκίνησε την πτήση του.

Στο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, φαίνονται οι οπαδοί των Σανς να γυρνούν αλλού το κεφάλι, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που ήταν στο γήπεδο για να δει το ματς και να υποστηρίξει τον φίλο του Κρις Πολ, έχει πάρει μια έκφραση «όχι πάλι αυτός...» όταν ο Greek Freak πετάει πάνω από τον Πολ για να καρφώσει.

https://twitter.com/Bucks/status/1416604407412690944?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/BleacherReport/status/1416609010896150529?ref_src=twsrc^tfw

https://twitter.com/espn/status/1416610253676896257?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA